Kwaliteit

Van advies tot installatie

Van A tot Z begeleiden wij u bij de realisatie van uw woonwensen, dat is onze kracht. Bij onze producten is over alle facetten van exclusief wonen nagedacht. Dankzij verfijnde details herkent u de hoge kwaliteit van de meubels direct. Kasten die elektrisch opengaan, de unieke tunnelovens in de fornuizen van La Cornue en het doorlopende dessin in de losse onderdelen van perenhout.

In de afgelopen jaren hebben we heel wat nationale en internationale referenties opgebouwd. Voor ons is het een sport om concepten te bedenken waar weinig anderen zich aan wagen. Een uit marmeren boekdelen opgetrokken badkamer met een unieke nerfstructuur in een herenhuis in Den Haag is daar een goed voorbeeld van. Deze techniek is zo specialistisch dat weinigen het aandurven, maar Livinstyle ziet er alleen maar uitdaging in.

Om een project te laten slagen is de weg ernaartoe net zo belangrijk als het eindresultaat. Naast uw wensen en eisen, die tot in detail besproken worden, vormt de leefomgeving het uitgangspunt bij de ontwerpen. Met onze karakteristieke schetsenkwaliteiten weet Livinstyle een interieur tot leven te brengen en begint de ware beleving voor u.