Keukens

Koken in een sfeervolle keuken

Samen gezellig en ontspannen de avond inluiden

Koken heeft iets rustgevends. Heerlijke geuren vullen langzaam het huis. Iedereen krijgt zin in het eten. De keuken is tegenwoordig de centrale leefruimte in het huis. ‘Een keuken moet doen waarvoor hij bedoeld is. Maar hij moet ook bij jezelf en bij jouw leven passen.’ zegt Piet Jacobse specialist op het gebied van keukens bij Livinstyle in Middelburg. Een mooie sfeervolle ruimte, onderdeel van de woonruimte. Een plaats waar je graag bent. De keukens van Livinstyle zijn bijzonder, anders. Loop eens binnen in onze inspirerende showroom in Middelburg.

Koken is in. ’s Morgens vroeg de deur uit, ’s avonds rond zeven uur thuis. Maar toch is koken de manier om gezellig en ontspannen de avond in te luiden. Heerlijk genieten van het klaarmaken van het eten en daarna samen met het gezin, samen met vrienden of gewoon met z’n tweetjes de maaltijd nuttigen. Het is dan belangrijk dat de plek waar dit gebeurd goed ingericht is, zodat je er optimaal kan genieten.

Een goede keuken helpt je bij het koken. Dat zit hem in de ruimte, het design, maar ook in de apparatuur. De afgelopen jaren heeft steeds meer intelligente energiezuinige techniek de keuken gevonden. Een apparaat is niet alleen functioneel, maar er wordt ook nagedacht over design en het gebruikersgemak. Vernuftige apparaten in de keuken maken het koken eenvoudiger en leuker.

Kortom, de keuken is een multifunctionele ruimte met allerlei mogelijkheden en opties, maar vooral een plek waar je je thuis moet voelen. Daar begint het leven. ‘Denk goed na voordat u een keuken en de apparatuur aanschaft’ adviseert Piet Jacobse, ‘want uiteindelijk draait het niet om de keuken, maar om de persoon die er gebruik van maakt.’